Specialisaties

Maryam Shiri - Gynaecoloog Oudenaarde

Kinderwens

Als zwanger worden niet meteen lukt, is dit voor vrouwen en koppels vaak een bron van verdriet. De wetenschap is vandaag gelukkig in staat om heel wat mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom. Er zijn tal van mogelijkheden, ook voor lesbische koppels en alleenstaande moeders.

Geïndividualiseerde zorg staat centraal in de privé-praktijk. Op deze manier is een fertiliteitsbehandeling in combinatie met een druk leven en een drukke job gemakkelijker haalbaar. Dr. Shiri neemt de tijd voor u in een rustige en aangename omgeving.

U kan met alle vruchtbaarheidsproblemen in de praktijk terecht. Dr. Shiri is verbonden met het UZ Gent, afdeling reproductieve geneeskunde en kan U helpen met hormonale stimulaties, inseminaties, in-vitro-fertilisaties, chirurgische ingrepen, etc.

Maryam Shiri - Gynaecoloog Oudenaarde

Verloskunde

Voor het opvolgen van uw zwangerschap kan u eveneens terecht bij Dr. Shiri. De bevallingen vinden plaats in het AZ Oudenaarde.

Indien u dit wenst, bestaat er de mogelijkheid om onderwater te bevallen. Er wordt getracht om op zo'n natuurlijk mogelijke manier te werk te gaan. De kamers zijn 'huiselijk' aangekleed, zodat u als koppel het gevoel krijgt in een rustige en intieme omgeving te bevallen. Op de materniteit hebt u de keuze tussen vier verschillende kamers: luxesuite, suite, éénpersoonskamer en een tweepersoonskamer. De verzorging is op alle kamers identiek, enkel de oppervlakte, indeling en mogelijkheid tot rooming-in van de partner maken het verschil.

Maryam Shiri - Gynaecoloog Oudenaarde

Gynaecologie

U kan bij Dr. Shiri terecht voor allerlei gynaecologische problemen, goedaardige aandoeningen aan de baarmoeder en de eierstokken, problemen in de menopauze, basis borstonderzoek/mammografie en allerlei chirurgische ingrepen.

In het geval van een afwijkend uitstrijkje dient er een colposcopie te gebeuren (microscopisch onderzoek van de baarmoederhals), u kan hiervoor terecht in het ziekenhuis. Let op: Een colposcopie-onderzoek kan niet in de privé-praktijk worden uitgevoerd.